Casebank

Resultat: 49

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Kløverbakken bofællesskab

Kløverbakken opføres som et bæredygtigt bofællesskab i udkanten af Odder, med 58 boliger fordelt på 30 2-planshuse og 28 1-planshuse.

Etageboligbyggeri

UN 17 Village bygning A-E

UN17 er et nyt og ambitiøst boligbyggeri beliggende på den sidste byggegrund i Ørestand Syd. Projektet består af 5 forskellige bygninger, som vil komplementere hinanden med hver deres målgruppe i fokus.

Kontorbyggeri

AU Risø Bygning 7413 renovering

Aarhus Universitet, Institut for Miljøvidenskab gennemfører en modernisering af laboratoriefaciliteterne for bygning 7413 på deres campus på Risø. Bygningen er en kombineret laboratoriebygning med mindre kontormoduler.

Institution

Gistrup Skole - facaderenovering

Gistrup Skole skal have foretaget en facaderenovering, hvor den eksisterende forplade bestående af eternitplader udskiftes til en ny teglmur med ny isolering, der opfylder BR18's energikrav.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Engdraget i Sorø

I Engdraget vil vi skabe de optimale rammer for et godt liv med fokus på boligkvaliteter såsom lys og et sundt indeklima, samt arkitektoniske kvaliteter og udearealer, der beriger hele området.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Skibet 2

I Skibet i Vejle opføres 28 2-planshuse til udleje. Alle huse opføres i træelementer, med skalmuring og sedumtag. Hele projektet bliver desuden svanemærket.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

At bo i ro - tiny houses på Behandlingsstedet Egedal

Behandlingsstedet Egedal behandler psykisk og socialt udfordrede unge i alderen 15-23 år. Formålet med “At bo i Ro” er, at kunne tilbyde særligt skærmede tiny-house inspirerede solo bo-enheder...

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Enfamiliehus Balle Bygade 20

Byggeprojektet omfatter opførelse af en villa i ét plan, beliggende i Silkeborg. Der sættes fokus på bæredygtighed og værdiskabelse gennem den frivillige bæredygtighedsklasse for de kommende beboere.

Institution

Børnehuset Svanen

Børnehuset Svanen er et dagtilbud for børn i alderen 8 måneder til 6 år. Børnehuset er også et lokalt tilbud for børn med særlige behov, som blandt andet imødekommes ved tilpasset struktur, træningsfaciliteter og tilgængelighed.