Casebank

Resultat: 22

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Ramløse - bindingsværk - Rockzero løsning - Søkrogvej 18

Eksisterende bindingsværkhus fra 1800 og renoveret 1924 rives ned. De materialer, der er egnede, bruges til at bygge et nyt hus. Huset opføres med Rockzero som bærende system. Facaden kan blive bindingsværk, hvis LCA/LCC peger i den retning.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Cirkelbuen Rækkehuse

Projektet omhandler nybyggeri af 39 rækkehuse i 1 og 2 plan med tilhørende haver i Cirkelbuen, Hillerød. Rækkehusene er opdelt i blokke og med boliger i størrelsen 90-124 kvm.

Kontorbyggeri

Marmormolen 2 og 3

Projektet er et nyt kontorhus beliggende ved Marmorvejen i København. Projektet er bestående af de sidste to etaper ud af i alt tre etaper, som der opføres at Pension Danmark.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

10 Almene boliger på Thorupgårdsvej i Voel

Der skal etableres en ny afdeling, Thorupgårdsvej, Voel for Silkeborg Boligselskab. Det er visionen at skabe et nyt og attraktivt boligområde i rolige omgivelser, hvor naturen og det grønne spiller hovedrolle i udearealerne.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

18 almene familieboliger - Svinget 5 i Sorring

Der skal etableres en ny afdeling på en udstykket grund fra en landejendom i Sorring for Silkeborg Boligselskab. Udgangspunktet for bebyggelsen er en hybrid mellem rationelle rækkehuse suppleret med gårdhavehusenes kvaliteter.

Kontorbyggeri

Vordingborg Rådhus

Etape 2 af Vordingborg rådhus bygges direkte mod nordgavlen af det eksisterende Borgerservice (etape 1) beliggende på Valdemarstorvet mod Algade. Begge etaper skal fungere som ét samlet rådhus...

Andet byggeri

Vandværket ved Regnemark

Vandværket ved Regnemark bliver Danmarks største vandværk og etableres som erstatning for det eksisterende Vandværk ved Regnemark. Vandværket leverer vand til Københavns Kommune samt flere omkringliggende kommuner...

Kontorbyggeri

Rockwool Renovering HED42A

Projektets formål er at renovere bygningen til BR18 renoveringsklasse 1, og at løfte den installationsmæssigt til moderne kontorhus med et komfortabelt indeklima. Bygningen er på 3484 m², opført i 1972 med 4 etager...

Kontorbyggeri

Europa Plads Aarhus

Der er tale om et kontorbyggeri placeret på hjørnet af Europaplads i Aarhus centrum. Byggeriet er 7 etager og ca. 15.800 m² med cafe, restaurant, kantine og lobbyarealer i stueetagen og flere forskellige kontorlejemål på de overliggende etager.