Casebank

Resultat: 27

Institution

Daginstitution Skovsøbakken

Skovsøbakken er en ny DGNB-certificeret, aldersintegreret daginstitution inkl. legeplads og udearealer for 200 børn (0-6 år) med et bruttoetageareal på cirka l .800 m² i max l etage på en ca. 14.000 m² stor byggegrund i det nordvestlige Slagelse.

Institution

Daginstitution på Skydebanevej

Aalborg. Daginstitutionen skal forventeligt have en kapacitet på 30 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Byggeriet rummer i hovedtræk to børnehavegrupper, en vuggestuegruppe, fællesfaciliteter og et administrationsområde...

Erhverv

Grønne Etablissementer på Aalborg Kaserne

”Grønne Etablissementer på Aalborg Kaserne”, er en del af projekt Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter, med fokus på indarbejdelse af ”grønne” og energimæssige tiltag. Projektet omhandler etableringen af en værkstedsbygning og...

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

24 familieboliger - Torps Alle - Vejen

Projektet omhandler etablering af 24 tidssvarende, almene familieboliger i god håndværksmæssig kvalitet, sådan at boligerne fremstår attraktive i nutidigt og ikke mindst i et fremtidigt boligmarked.

Institution

Bygholm Bakke

Daginstitutionen Bygholm Bakker skal have en kapacitet på 150 pladser og med mulighed for udvidelse samt et højt arkitektonisk niveau og en synlig naturprofil. Daginstitutionen skal være bæredygtig og skal DGNB guld certificeres.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Ramløse - bindingsværk - Rockzero løsning - Søkrogvej 18

Eksisterende bindingsværkhus fra 1800 og renoveret 1924 rives ned. De materialer, der er egnede, bruges til at bygge et nyt hus. Huset opføres med Rockzero som bærende system. Facaden kan blive bindingsværk, hvis LCA/LCC peger i den retning.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Cirkelbuen Rækkehuse

Projektet omhandler nybyggeri af 39 rækkehuse i 1 og 2 plan med tilhørende haver i Cirkelbuen, Hillerød. Rækkehusene er opdelt i blokke og med boliger i størrelsen 90-124 kvm.

Kontorbyggeri

Marmormolen 2 og 3

Projektet er et nyt kontorhus beliggende ved Marmorvejen i København. Projektet er bestående af de sidste to etaper ud af i alt tre etaper, som der opføres at Pension Danmark.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

10 Almene boliger på Thorupgårdsvej i Voel

Der skal etableres en ny afdeling, Thorupgårdsvej, Voel for Silkeborg Boligselskab. Det er visionen at skabe et nyt og attraktivt boligområde i rolige omgivelser, hvor naturen og det grønne spiller hovedrolle i udearealerne.