Casebank

Resultat: 9

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

24 familieboliger - Torps Alle - Vejen

Projektet omhandler etablering af 24 tidssvarende, almene familieboliger i god håndværksmæssig kvalitet, sådan at boligerne fremstår attraktive i nutidigt og ikke mindst i et fremtidigt boligmarked.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Ramløse - bindingsværk - Rockzero løsning - Søkrogvej 18

Eksisterende bindingsværkhus fra 1800 og renoveret 1924 rives ned. De materialer, der er egnede, bruges til at bygge et nyt hus. Huset opføres med Rockzero som bærende system. Facaden kan blive bindingsværk, hvis LCA/LCC peger i den retning.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Cirkelbuen Rækkehuse

Projektet omhandler nybyggeri af 39 rækkehuse i 1 og 2 plan med tilhørende haver i Cirkelbuen, Hillerød. Rækkehusene er opdelt i blokke og med boliger i størrelsen 90-124 kvm.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

10 Almene boliger på Thorupgårdsvej i Voel

Der skal etableres en ny afdeling, Thorupgårdsvej, Voel for Silkeborg Boligselskab. Det er visionen at skabe et nyt og attraktivt boligområde i rolige omgivelser, hvor naturen og det grønne spiller hovedrolle i udearealerne.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

18 almene familieboliger - Svinget 5 i Sorring

Der skal etableres en ny afdeling på en udstykket grund fra en landejendom i Sorring for Silkeborg Boligselskab. Udgangspunktet for bebyggelsen er en hybrid mellem rationelle rækkehuse suppleret med gårdhavehusenes kvaliteter.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

SandEnergi bæredygtig villa i Årslev

Arkitekttegnet villa i bæredygtige materialer med træ som hovedandel. Som det traditionelle danske parcelhus dog med kant. Høj vægt på indeklima med aktiv solafskærmning, varmepumpe med passiv køling og effektive pumper og ventilationsanlæg.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Botilbud Søndersø

Bofællesskabet etableres i et nyopført enfamiliehus på 974 m² i ét plan. Huset indrettes som én bolig med 16 beboere, fællesarealer og servicearealer samt to små gårdhaver i midten, med adgang og visuel kontakt fra fælles arealer.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Enfamiliehus på Johannevej 24, 4040 Jyllinge

Byggeprojektet er et fritliggende enfamiliehus beliggende i Jyllinge i Roskilde kommune i nærheden af Roskilde Fjord. Huset opføres som et et-plans længehus på 201 m² udført med traditionelt materialevalg.

Enfamiliehus-, kæde- og rækkehus

Bendixminde

Projektet er et rækkehusbyggeri med 35 boliger i Odder Kommune. Projektet ønsker at skabe boliger med et sundt indeklima og lav miljøbelastning. Træ anvendes som bærende konstruktion og der stilles skrappe krav til afgasning og kemi.

Viser 9 af 9