Casebank

Resultat: 9

Etageboligbyggeri

Renovering af Skovgårdsparken i Birkerød

Skovgårdsparken er et boligområde beliggende i Birkerød, og er opført perioden 1960-62 og består af 7 boligblokke med i alt 116 lejligheder fordelt på 1-5 værelses lejlighedstyper.

Etageboligbyggeri

UN 17 Village bygning A-E

UN17 er et nyt og ambitiøst boligbyggeri beliggende på den sidste byggegrund i Ørestand Syd. Projektet består af 5 forskellige bygninger, som vil komplementere hinanden med hver deres målgruppe i fokus.

Etageboligbyggeri

Renovering af studieboliger i Universitetsparken

På en grund overfor hovedindgangen til RUC transformeres en tidligere kontorbygning til 35 boliger og fællesrum. På samme matrikel opføres 36 nye boliger. Ønsket er at lave en transformation med et meget lavt co2 aftryk.

Etageboligbyggeri

Nybyggeri af studieboliger i Universitetsparken

På en grund overfor hovedindgangen til RUC opføres 36 almene ungdomsboliger med et samlet areal på 1800 m2. På samme matrikel transformeres en kontorbygning til 35 boliger og fællesrum. Ønsket er at opføre et byggeri med et meget lavt co2 aftryk.

Etageboligbyggeri

Skousbo I

Skousbo er et boligprojekt i to etaper med i alt 115 nybyggede almene boliger, i et boligudviklingsområde med samme navn ved Viby Sjælland i Roskilde kommune. Skousbo 1 er den første etape af Skousbo-projektet.

Etageboligbyggeri

Kirkebjerg Søpark - Lunden

I hjertet af Kirkebjerg i Brøndbyvester opføres Kirkebjerg Søpark. Et levende, nyt, grønt boligområde med tryghed, fællesskab og gode, sunde boliger som omdrejningspunkt.
Kirkebjerg Søpark strækker sig over knap 50.000 kvadratmeter…

Etageboligbyggeri

8 almene boliger i Dronningensgade

4-etagers nybyggeri med et samlet bruttoareal på 880 m² fordelt på 8 almene boliger. Bygningen opføres indenfor voldene i Fredericias gamle bykerne som udfyldning i en eksisterende karrestruktur bestående af eksisterende og nyrenoverede boligblokke.

Etageboligbyggeri

Renovering af Lystoftehuse

Lystoftehuse er en almen bebyggelse opført i 1949, der består af 9 boligblokke med 2 etager med i alt 80 boliger. Det bebyggede areal udgør 2.823 m² med et samlet etageareal på 5.528 m².

Etageboligbyggeri

Renovering af Skyttevænget

Helhedsplanen for Skyttevænget skal fremtidssikre afdelingen ved at anlægge et helhedssyn, der sikrer, at der ikke kun bliver tale om en pletvis renovering, men derimod en samlet løsning, som indeholder fysiske, sociale og bæredygtige forbedringer.

Viser 9 af 9