Casebank

Resultat: 8

Kontorbyggeri

Statsligt kontorknudepunkt i Odense

Regeringen har besluttet, at der skal etableres et kontorbyggeri med op til 31.000 kvadratmeter statslige kontorarbejdspladser i Odense.

Kontorbyggeri

AU Risø Bygning 7413 renovering

Aarhus Universitet, Institut for Miljøvidenskab gennemfører en modernisering af laboratoriefaciliteterne for bygning 7413 på deres campus på Risø. Bygningen er en kombineret laboratoriebygning med mindre kontormoduler.

Kontorbyggeri

LKR Innovation House

Der er tale om et byggeri, der etableres i en eksisterende logistikbygning med træfacader og en mindre opvarmet bygning.

Kontorbyggeri

Svanemølleholmen

Byggeriet består af tre bygningskroppe, med hovedkontorer for Nykredit og AP Pension, samt et flerbrugerkontorhus, som alle deler en fælles kælder. Der bygges ca. 64.000 m² erhvervsbyggeri suppleret med ca. 17.000 m² kælder.

Kontorbyggeri

Marmormolen 2 og 3

Projektet er et nyt kontorhus beliggende ved Marmorvejen i København. Projektet er bestående af de sidste to etaper ud af i alt tre etaper, som der opføres at Pension Danmark.

Kontorbyggeri

Vordingborg Rådhus

Etape 2 af Vordingborg rådhus bygges direkte mod nordgavlen af det eksisterende Borgerservice (etape 1) beliggende på Valdemarstorvet mod Algade. Begge etaper skal fungere som ét samlet rådhus...

Kontorbyggeri

Rockwool Renovering HED42A

Projektets formål er at renovere bygningen til BR18 renoveringsklasse 1, og at løfte den installationsmæssigt til moderne kontorhus med et komfortabelt indeklima. Bygningen er på 3484 m², opført i 1972 med 4 etager...

Kontorbyggeri

Europa Plads Aarhus

Der er tale om et kontorbyggeri placeret på hjørnet af Europaplads i Aarhus centrum. Byggeriet er 7 etager og ca. 15.800 m² med cafe, restaurant, kantine og lobbyarealer i stueetagen og flere forskellige kontorlejemål på de overliggende etager.

Viser 8 af 8